Home » Vrienden van Jscooking

Banketbakkerij & Chocolaterie Van Aalst is gelegen aan het begin van de Langestraat in ‘s-Gravenzande. Hier zorgen wij voor de lekkerste verse banketproducten van het Westland.

Voor onze heerlijke producten gebruiken we alleen de beste grondstoffen, die zorgen voor de hoge kwaliteit. We maken gebruik van echte roomboter, de mooiste chocolades en van lokale producten en leveranciers. Alles wat in ons atelier gecreëerd wordt is bovendien met de hand bereid en ontstaat door liefde en passie voor ons vak.

Wij volgen de HACCP regels uit de Hygiënecode voor de banketbakkerij in onze productie. En omdat ons atelier half open is, is er altijd beweging in de winkel en is er van alles te zien.

Elke dag vers en elke dag genieten. Mensen blij maken met onze patisserie is waar we het voor doen!
 
Met vriendelijke groet,


Gert Jan Glasbergen
Banketbakkerij & Chocolaterie v. Aalst
 
 

De natuur is erg belangrijk en als hovenier kan ik hier makkelijk op inspelen. Ik hou dan ook zoveel mogelijk rekening met de natuur, denk bijvoorbeeld aan een combinatie van minder bestrating en meer groen. In samenwerking met Hoveniersbedrijf Bee Green kunnen wij voor de juiste beplanting zorgen waarbij ook rekening wordt gehouden met de insecten. U kunt bij mij terecht voor ontwerp, aanleg en onderhoud. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 19663238 of info@kobeshoveniers.nl